Sernik z brzoskwinią

Sernik z brzoskwiniąSernik z brzoskwinią - ciasto na jasnym biszkopcie o dlikatnym smaku waniliowym z dodatkiem owoców, wykończone białą i czekoladową polewą z dodatkiem orzechów.

Sernik wiedeński

Sernik wiedeńskiSernik Wiedeński - tradycyjny sernik na kruchym spodzie z dodatkiem rodzynek.

Sernik królewski

Sernik królewskiSernik królewski - tradycyjny sernik na kakaowym spodzie z dodatkiem rodzynek.

Ciasto rafaello

Ciasto RafaelloCiasto Rafaello - biszkopt kokosowy połączony z delikatnym kremem, białą czekoladą wykończony wiórkami kokosowymi.

Sernik na zimno

Sernik na zimnoSernik na zimno - puszysty sernik o smaku waniliowym z galaretkami o różnych smakach.

Ciasto japońskie

Ciasto japońskieCiasto japońskie - biszkopt czekoladowy połączony masą serową z dodatkiem wiśni.

Sernik babuni

Sernik babuniSernik babuni - delikatny sernik na jasnym biszkopcie o smaku śmietankowym bez dodatków, posypane cukrem pudrem.

Ciasto W-Z

Ciasto W-ZCiasto W-Z - biszkopt czekoladowy z delikatną puszystą śmietaną wykończony polewą czekoladową.

Ciasto wiśniowe

Ciasto wiśnioweCiasto wiśniowe - ciasto czekoladowe z kremem wiśniowym, udekorowane wiśnią w żelu.

Ciasto krówka

Ciasto krówkaCiasto krówka - biszkopt o smaku toffi połączony z delikatnym kremem śmietankowym z dodatkiem toffi, orzecha i płatków migdałowych.